Wise, ensimmäiset kuvat

Hajakuormitus muutama päivä sitten ensimmäiset kuvat on saatu kaukoputki Wise ( Wide-field Infrared Survey Explorer ). Viisas on infrapuna kaukoputki, käynnistettiin 14 joulukuu 2009, jonka tavoitteena on rakentaa täydellinen kartan taivas infrapuna jotta ymmärtäisimme alkuperä tähdet, galaksit ja planeettojen järjestelmiä. Oletettu kesto tehtävänä on 10 kuukautta.
Joukossa suosittu kuvia, jotka esittävät Andromedan galaksi (lähin galaksi linnunrata) ja komeetta Sivuraide keväällä.
NASA sivusto tämä sivu on omistettu Wise, toinen sivu omistettu Wise, tämä , paikalle Berkeleyn yliopistossa.


[Nggallery id = 5]


Jaa


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: