BKT, ohittaminen Kiinan Japanin

Japanin talous on edelleen toiseksi suurin talous maailmassa, ainakin vuonna 2009. Huolimatta Japanin bruttokansantuote vuonna 2009 on laskenut 5% oli edelleen suurempi kuin Kiinassa. Japanin nimellinen BKT vuonna 2009 oli 5,075 miljardia dollaria, kun BKT Kiina on "pysäytetty" at 4900 miljardia dollaria.
Aukko 175 miljardia dollaria, joka on mahdollistanut Japanissa pysyä maailman toiseksi suurimpana taloutena jälkeen Yhdysvalloista ja ennen Kiinaa. Tuloksena niin paha Japanin BKT johtuu romahdettua vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä, on kriisissä. Tulevina vuosineljänneksinä, vaikka oli heikko kasvu (BKT neljännellä neljänneksellä kasvoi 1 0,1% edellisestä neljänneksestä ja 4,6% samana ajanjaksona viime vuonna) ei vieläkään pysty estämään huono tulos .


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: