Eurooppa valmistautuu valtuuskunnan kuunvalo 2017-2018

ESA, Euroopan avaruusjärjestö valmistautuu valtuuskunnan Kuu täyttää 2017/2018. Jotta yleisön sivussa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Cape Canaveral, Simona Di Pippo johtaja miehitettyjen avaruuslentojen Euroopan avaruusjärjestö.
Tehtävänä olisi säädettävä, että se valmistelee käynnistää kyytiin Sojuz Kourousta, "Lunar Lander". Hinta tehtävänä on toistaiseksi arviolta 500 miljoonaa euroa. Nyt maat osallistuvat operaatioon (tällä hetkellä tutkitaan vielä), joten sain rahoitus oli 21 miljoonaa euroa, Saksassa ja Portugalissa.

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: