2009 ennätys Italian tuuli, + 30%

Juuri päättyneen oli ennätysvuosi tuulivoiman Italiassa. Vuonna 2009 asennettu 1100 megawattia tuulivoimaa, 30% enemmän kuin edellisenä vuonna, ja tehokas tuulivoima saavuttanut 4850 megawattia.
Tietojen mukaan vapauttaa Anev (National Association of tuulivoimaa), ENEA (Italian kansallinen virasto uudet teknologiat, energia ja kestävä talouskehitys), Aper (Association valmistajat uusiutuvista lähteistä), ISES Italia (International Solar Energy Society ), jälleen vuonna 2009 oli tuottanut tuulivoimaloiden 6,7 TWh (miljardia kilowattituntia), mikä vastaa 2,1% bruttokansantuotteesta kulutuksesta, ja vastaa kotimainen kulutus 7000000 italialaiset.
Näiden numeroiden tuuli Italiassa on kolmas maa Euroopassa ja maailman kuudenneksi.


Osuus


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: