OECD: elpymisen merkkejä, Italia maiden joukossa, joilla kasvu

Superindex OECD syyskuussa nousi yhden pisteen päässä edellisestä kuukaudesta ja 5,7 pistettä elokuussa verrattuna samaan kuukauteen viime vuonna. Tietojen mukaan OECD (Organisation for Economic Cooperation and Development) johtaa elpyminen ovat Italia, Kanada, Ranska, Britannia ja Saksa.
Italiassa syyskuussa nousi 1,1 prosenttiyksikköä edelliskuusta ja 12,5 prosenttiyksikköä saman kuukauden 2008 saavuttaen korkeus 106,5. Vuonna euroalueella kasvu vastaavasti 1,3 ja 8,8 pistettä tulossa korkeudessa 103,7 pistettä. Yhdysvalloissa kasvu on 1 kohdassa ja 3.9 kohdat tulevat korkeudessa 99,8, Euroopassa ja Japanissa kasvu on 1,2-2,2 pistettä ja päästä korkeus 100.
Kiinan osalta OECD tarkistetaan alaspäin uudelleen Kiinan, joka näki nousu 5,7 ja 0,2 vastaavasti päästä korkeus 100,4 pistettä.

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: