Yhdysvalloissa 49 miljoonaa nälkä

Tietojen mukaan US Department of Agriculture, 2008, 49 miljoonaa amerikkalaista ei ole varmuutta ottaa tarpeeksi ruokaa. Tämä luku on pahin sitten 1995, minkä jälkeen se on alkanut kerätä tietoja nälkää maassa.
14,5% amerikkalaisista kotitalouksista on vaikea ostaa ruokaa, kun taas 11% "ruokkii niin riittämätön ja epäoikeudenmukainen." Vuonna 2007 oli 12 miljoonaa lasta elää kotitalouksissa, joissa toisinaan ei ollut mitään syötävää. Vuonna 2008 lukumäärä oli 17 miljoonaa.
Lapset tilassa aliravitsemus on kulunut, aikana vuodessa, alkaen 700.000 1.000.000.

Ole Seurallinen, Jaa!

Ole Seurallinen, Jaa!


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: