Ford, hyödyllinen miljardia dollaria

Amerikkalainen autovalmistaja takaisin voiton.
Vuoden viimeisellä neljänneksellä (vuoden 2009 kolmannella neljänneksellä) Ford on ollut kannattavaa lähes miljardi dollaria, 997.000.000 olla tarkka. Samana ajanjaksona viime vuonna oli raportoitu tappio 161.000.000 dollaria.
2008 päättyi sijaan tappiota 14,6 miljardia dollaria, kun taas viimeiset 3 vuotta, tappiot olivat 30 miljardia dollari ja viime vuonna, kun oli voitto oli liikevaihto vuonna 2005 " viimeisellä neljänneksellä kuitenkin laski 2,5% verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, 30,9 miljardia dollaria verrattuna 31,7 miljardia dollaria vuonna 2008 kolmannella neljänneksellä.
Mukaan Fordin hyödyntää viimeisen neljänneksen johtuu kolmesta tekijästä: kasvattanut markkinaosuuttaan, leikata kustannuksia, ja myynnin arvo "Cash for clunkers"-ohjelma scrappage järjestelmän hallituksen käynnistämän USA.
Tulevaisuudessa Fordin odottaa heikensivät tulosta vuonna 2010 johtuen talouskriisistä, kun taas vuonna 2011 se aikoo saada "kiinteä voittoja".
Ford, toisin kuin kahden muun suuren amerikkalaisen autonvalmistajien General Motors ja Chrylser, ei saanut tukea Yhdysvaltain hallitukselta.


Jaa


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: