700 miljoonan ihmisen maailmassa ovat valmiita muuttamaan

700000000 aikuisten maailmassa (noin 16% aikuisista on Earth), joka tulee pääasiassa Afrikasta, ovat valmiita muuttamaan pysyvästi etsimään parempaa tulevaisuutta huolimatta nykyisestä talouskriisistä. Tuki on Gallup tutkimus esitellään Ateenassa Global Forum for Migration ja kehityksen.
Suosikkipaikka edustaa Yhdysvallat (merkitty 24% mahdollisten maastamuuttajien ja oli 165 miljoonaa ihmistä), jonka jälkeen Euroopassa Britanniassa ja Ranskassa (45 miljoonaa), Espanjassa (35 miljoonaa ihmistä), ja Saksa (25 miljoonaa ihmistä).


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: