Löydetty 32 uutta eksoplaneettojenAstronomers n Euroopan eteläisen observatorion (ESO) on ilmoittanut löydettiin 32 uutta Extrasolar planeetat (tai eksoplaneettojen). Löydettiin 32 uutta planeettaa tuli spettografo ansiosta FK (High Accuracy Radial Velocity Planet Searcher), joka sijaitsee La Silla, Chile
Näiden 32 Harps planeetat havaittu yli 75 planeettaa 30 eri planeettajärjestelmät. Niin paljon, noin 400 (joista 75 on löydetty ansiosta FK) yhteensä Extrasolar planeetat löydetty. Yhdessäkään näistä on edellytykset kehitykseen elämän kuin me sen tunnemme.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • Turn this article into a PDF!
Samanlaisia Post:

Jätä Reply

: Alien:: Angel:: Angry:: Blink:: Blush:: Cheerful:: Cool:: CWY:: Devil:: Dizzy:: Ermm:: Kasvot:: Getlost:: Biggrin:: Happy:: Heart:: Kissing:: Lol:: Ninja:: Pinch:: Pouty:: Sad:: Järkyttynyt:: Sick:: Sivuttain:: Silly:: Sleeping:: Smile:: Tongue:: Unsure:: W00t:: Wassat:: Vihellys:: Wink:: Cry: