Supernova, havaitaan kaukaisin ja vanhin koskaan löydetty

Tähtitieteilijät ovat havainneet vanhin ja kaukainen supernova toistaiseksi löydetty. Laskelmien mukaan tähtitieteilijät tähti räjähti noin 10700000000vuosi sitten, noin 3000000000 vuosi alkuräjähdyksen jälkeen, ja 1500000000 vuosi ennen Supernova vanhin tähän mennessä löydetty.
Tekniikkaa käytetään tunnistamaan tämän Supernova voisi auttaa tunnistamaan kymmeniä tuhansia muita muinaisen Supernova.
Supernova on tunnistettu tyypin II supernova ('tyypin II' Supernova).


Osuus


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: