NASA, löytyy kuvamateriaalia teräväpiirtona Moon Landing

Saat pian neljäkymmentä vuotta sitten kuun lasku (20 heinäkuu 1969) NASA on löytänyt alkuperäisen teipit kuvamateriaalia että dokumentoitu, että tapahtuma. Magneettiset nauhat katosivat melkein heti ja sen jälkeen olemme nähneet, että tapahtuma vain huonolaatuisia kuvia, kuten nähdään seuraava video
Muun videoita niin huonolaatuisia oli poikinut salaliitto hypoteesi. Näiden teorioiden, siellä ei olisi koskaan ollut laskeutuminen kuuhun, ja kuvia, jotka osoitettiin maailma muuttuu elokuva asettaa.
Tuolloin videosignaalin Moon lähetettiin Parkes Observatory Australiassa, jossa yhdessä muiden tärkeiden tietojen kirjattiin magneettinauha. Myöhemmin elokuvat mukautettiin ja pakattuja, jotta ne voidaan lähettää televisiossa.
Nauhat, jotka kirjattiin kuvat laadukkaita Kuusta sitten menetti lähes välittömästi. Viimeksi kun tutkijat etsivät muita tietoja löytyi nauhat Perth, Australia. NASA olisi vahvistanut Daily Express, että nämä nauhat sisältävät tietoja myös video purku Apollo 11 operaation.
Uskotaan, että nämä HD-kuvat voivat olla yleisölle ensimmäistä kertaa muutama päivä, kun hän osuu neljäskymmenes vuosipäivä kuun lasku.


Osuus


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: