Euroalueen BKT alas 2,5% ensimmäisellä neljänneksellä 2009
BKT euroalueella (EU-16) väheni 2,5% vuonna ensimmäisen neljänneksen 2009 verrattuna edelliseen neljännekseen, kun taas BKT: Euroopan unioni (euroalueen maiden ja maat, jotka eivät hyväksyy euroina) laski 2,4%. Voit kertoa teille Euroopan tilastovirasto Eurostat.
Italian BKT laski 2,6% ja ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna edelliseen neljännekseen, Ranskassa lasku oli 1 .2%, Saksassa 3,8% Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2,4%. Yhdysvallat on ollut laskee 1 .4%, Japanissa 3,8%.
Verrattuna samaan neljännes 2008 lasku on vieläkin merkittävä maiden euroalueella, EU-16 oli laskua 4,9%, EU-maiden, EU-27 oli lasku 4,7%.
Italian BKT laski 6% verrattuna samaan neljännes 2008, Ranskassa lasku oli 3,2%, Saksassa 6,9% Yhdistyneessä kuningaskunnassa 4,9%. USA: ssa lasku oli 2,5%, Japani 8 .4%.

Kun ensimmäisen neljänneksen 2009 kotitalouksien kulutukseen laski 0,5% euroalueella ja 0,6% EU: ssa. Italiassa lasku oli 1% Yhdistyneessä kuningaskunnassa lasku oli 1 ,3%, Japani, 1 .1%, Ranskassa, kotitalouksien kulutukseen kasvoi 0,2% Saksassa kasvoi 0,5% , USA: ssa 0,3%.

Investoinnit ensimmäisellä neljänneksellä 2009 laski 4,1% ja euroalueen (EU-16) ja 4,5% EU-maiden (EU-27). Italiassa laskua oli 5%, Ranskassa 3,2%, Saksassa 7,9% Yhdistyneessä kuningaskunnassa 7,5% ja Japani 6,7% USA: ssa on 9,6%.

Vientiä ensimmäisen neljänneksen 2009 laski 8, 8% vuonna euroalueella ja 8, 3% EU: ssa. Italiassa 11 laski 8%, Ranskassa 6,4%, Saksassa 9,7% Yhdistyneessä kuningaskunnassa 6,9%, USA 8 .7% ja Japanissa 26%.

Tuonti ensimmäisen neljänneksen 2009 laski 7,6% vuonna euroalueella ja 7,8% EU: ssa. Italiassa laski 9,2%, Ranskassa 5,3%, Saksassa 5,4% Yhdistyneessä kuningaskunnassa 6,7% USA: ssa on 10,7% ja Japanin 15%.

Samanlaisia Post:

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • E-mail this story to a friend!
 • Turn this article into a PDF!
 • Print this article!

Erota Uusintaottelu

: Ulkomaalainen:: Angel:: Vihainen:: Vilkkuu:: Punastua:: Cheerful:: Cool:: Cwy:: Devil:: Pyörryksiin:: Ermm:: Edessä:: Getlost:: Biggrin:: Onnellinen:: Sydän:: Kissing:: Lol:: Ninjaklassikko:: Hyppysellinen:: Pouty:: Surullinen:: Järkyttynyt:: Sairas:: Sivuttain:: Hölmö:: Sleeping:: Hymy:: Tongue:: Epävarma:: W00t:: Wassat:: Whistle:: Silmänisku:: Wub:

CAPTCHA kuva