NASA on julkaissut kattavin maanpäällisen kartta

NASA yhteistyössä Japanin talousministeriö on levinnyt viime päivinä kattavin kartta Maan pinnalla. Kartta kattaa 99% maapallon pinta-alasta.


Global Digital Elevation Model (GDEM) luotiin 1,3 miljoonaa kuvia talteen radiometri Japani Aster (Advanced avaruudesta Thermal Emission ja pohdintaa Radiometer) sijaitsee aluksella Terra avaruusalus . Vuonna kartan alavilla alueilla ovat edustettuina violetti, keski-Korkeilla alueilla ovat edustettuina vihreä ja keltainen, korkeilla alueilla ovat edustettuina oranssi, punainen ja valkoinen.
Kartta TIFF-muodossa voi ladata tästä osoite.
Ennen rakentamista tämän kartta kattavin kartta, joka saatiin NASAn Shuttle Radar Topography Mission, joka kattoi 80% maapallon pinta-alasta.


Osuus


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: