Lunar Reconnaissance Orbiter

Käynnistettiin viime kesäkuussa 19, 17:32 paikallista aikaa (22:32 Italian aikaa), Cape Canaveral Atlas Centaur raketti kanssa kahdella anturilla suunnattu kohti Kuuta.
Ensimmäinen anturi, Lunar Reconnaissance Orbiter on päässyt menestyksellisesti kuurata klo 06:27 23. kesäkuuta jälkeen melkein viisi päivä matkustaa.Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) tulee kiertoradalla korkeudessa 50 km (31 mailin) ​​noin vuoden. Sen tehtävänä on koota ensisijaisesti tietoa valmistelua tulevaisuudessa kuututkimukseen.
Erityisesti LRO löytää mielenkiintoisia paikkoja purkamiseen, etsiä mahdollisia resursseja (kiinnittäen erityistä huomiota mahdollisuuteen havaita veden muodossa jään), luonnehtimaan vaikutuksia pitkäaikaisen säteilyaltistuksen kuuhun. Se antaa myös tietoja, joiden piirtää kolmiulotteisia karttoja Kuun pinnasta.
Joukossa olevia välineitä LRO Lunar Reconnaissance Orbiter Camera (LROC), tämä sivu on omistettu LROC ja tämä sivu on lisätty LROC kuvia saatu.

Toinen anturi, Lunar Crater Observation ja Sensing Avaruusalukset (LCROSS). LCROSS tehtävänä on etsiä jälkiä vedestä. Tämän vuoksi anturi seuraa toinen vaihe ohjus, joka toi sen kiertoradalle ja törmää Kuun maaperään. Vaikutus roskia ja tuottaa reikä Kuun maaperässä. Anturi analysoi roskat ja reikä etsimään vettä. Crash toisen vaiheen raketti on määrä 9 lokakuu 2009.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF

2 kommenttia

1
Keskiviikko, 17 maaliskuu 2010 - 18:45

[...] Lunar Reconnaissance Orbiter käynnistivät 19. kesäkuuta kello 17.32 paikallista aikaa (22:32 Italian aikaa), Cape Canaveral Atlas Centaur raketti kanssa kahdella anturilla suunnattu kohti Kuuta. Ensimmäinen anturi, Lunar Reconnaissance Orbiter päässyt menestyksellisesti kuurata klo 06:27 23. kesäkuuta jälkeen melkein viisi päivä matkustaa. Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) kiertoradalle blogiin: Notes Muut | Lue lisää [...]

2
Tiistai 01 kesäkuu 2010 - 07:45

[...] Lunar Reconnaissance Orbiter käynnistivät 19. kesäkuuta kello 17.32 paikallista aikaa (22:32 Italian aikaa), Cape Canaveral Atlas Centaur raketti kanssa kahdella anturilla suunnattu kohti Kuuta. Ensimmäinen anturi, Lunar Reconnaissance Orbiter päässyt menestyksellisesti kuurata klo 06:27 23. kesäkuuta jälkeen melkein viisi päivä matkustaa. Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) kiertoradalle blogiin: Notes Muut | Lue lisää [...]Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: