Verot Labour, Italiaa Euroopassa

Italia on Euroopan maista korkein työn verotusta. Tämä käy ilmi kertomuksen Eurostatin, Euroopan tilastokeskus. Raportti perustuu tietoihin vuodelta 2007.
Italiassa verot ja sosiaaliturvamaksut ovat 44% työvoimakustannuksia verrattuna 34,4% EU: n keskiarvosta. Italian jälkeen vuonna "luokitus" työn verotukseen ovat Ruotsi (43,1%) ja Belgiassa (on 42,3%). Kestää sijoitukset, jossa alin työn verotusta, Malta (20,1%), Kyproksella (24%) ja Irlannissa (25,7%). Kuten muiden suurten EU-maiden työvoiman verotusta Saksassa oli 39% ja oli 41,3% Ranskassa, Isossa-Britanniassa oli 26,1%.

Ole Seurallinen, Jaa!

Ole Seurallinen, Jaa!


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: