Serial ATA 3.0 tekniset tiedot julkaistiin

Serial ATA Internationa Organization ( SATA-IO ) on julkaissut viime viikolla Serial ATA-spesifikaation 3.0.
Uusi tiedot ovat taaksepäin yhteensopivia aiempien versioiden SATA erittely. Uuden määrittelyn kaksinkertaistuu kaistanleveys, kaistanleveys saavuttaa huippunsa 6 GB / s (huippu kaistanleveys SATA 2 oli 3 Gt / s). Muita uusia ominaisuuksia ovat: uusi NCQ (Native Command Queuing) mahdollistaa tiedonsiirron isokronista audio-ja video sovelluksiin, joissa vaaditaan suurta kaistanleveyttä, NCQ Management-ominaisuus, joka auttaa optimoimaan performaces, parempaa hallintaa energiantarve, "lähentyvät unionin standardeihin INCITS ATA9-ACS.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: