Saksan talous supistui vuoden ensimmäisellä neljänneksellä

Saksan BKT laski 3,8% ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, se oli ilmoittanut liittovaltion tilastokeskuksen.
Se on tärkein lasku vuodesta 1970. Vuositasolla lasku oli vieläkin merkittävä ja se on 6,9%. Punnita on romahtaminen viennin (Saksa on ensimmäinen maa maailmassa arvon ), joka laski 9,7%. Myös vähenemässä yritysten investointeihin, - 7,9%.
Asiat eivät ole sen parempia Venäjällä, taloudellisen kehityksen ministerin Andrey Klepatch ilmoitti, että Venäjän BKT laski 9,8% vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä, ja laski 10,5% huhtikuussa. Venäjän hallitus on myös viritetty, ylösalaisin, ennuste budjettivajeen 2009, kun se 7,4%: sta 9%.

Ole Seurallinen, Jaa!

Ole Seurallinen, Jaa!


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: