Intel, iso sakko 1060000000 euroa


Euroopan komissio keskiviikko määräsi ison sakon € 1060000000 ja Intel ottaa käyttöön kaupallisia strategioita laitonta .
Komissio huomata selittää, että "totesi, että Intel on käyttänyt kaksi erityistä laittomiin käytäntöihin. Ensinnäkin, Intel on kokonaan tai osittain piilossa alennuksia tietokonevalmistajille sillä edellytyksellä, että ostaa kaikki tai lähes kaikki x86-prosessorit, jotka he tarvitsevat.
Intel on myös tehnyt suoria tukia hyväksi suurmyymälät sillä ehdolla, että se myy vain tietokoneissa, joissa on x86-prosessorit. Alennukset ja maksut ovat tosiasiallisesti estäneet asiakkaiden ja viime kädessä kuluttajat kääntyä vaihtoehtoisia tuotteita. Toiseksi Intel maksoi suoraan tietokoneen päättäjät pysäyttää tai hidastaa käynnistää tietyt tuotteet, jotka sisältävät x86 CPU kilpailijoita ja rajoittaa myyntikanavien käyttöön näihin tuotteisiin. Komissio katsoi, että nämä menettelytavat muodostivat Intel käyttänyt väärin määräävää asemaansa markkinoilla x86, joka on aiheuttanut vahinkoa kuluttajille kaikkialla Euroopan talousalueella. Vähentäminen kykyä kilpailijoiden kilpailla Intelin toimet ovat heikentäneet kilpailua ja innovaatiota. "
EU: n kilpailukomissaari Neelie Kroes totesi, että "Intel on vahingoittanut miljoonia eurooppalaisia kuluttajia toimimalla tietoisesti pitää kilpailijat pois markkinoilta sirujen vuosia. Rikkominen niin vakava ja pitkäaikainen kilpailusääntöjen täytäntöönpanoa ei voida sallia. "
Tämä rangaistus tulee tutkittua, joka kesti 9 vuotta. Sakko on maksettava kolmen kuukauden kuluessa ja päätyvät eurooppalaisia pankkeja, mutta Intel on jo ilmoittanut, että se toimittaa valituksen 60 päivän kuluessa ennen Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa.
Sakko Intel oli paljon suurempi kuin että määrätty Microsoftille viime vuoden helmikuussa.

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: