Shuttle Hubble tehtävä


Leaving tänä iltana, NASA Space Center Cape Canaveralista Floridassa kello 20:01 Italian aikaa 14:01 paikallista aikaa, shuttle "Atlantis". Niistä operaation tavoitteiden, STS 125 merkittävää työtä Hubble Space Telescope .
Seitsemän Yhdysvaltain astronautit johdolla Scott Altman on 11 päivän ajan Operaation on määrä korvata kuusi gyroskoopit, "Hieno ohjaus Sensor", vaihda paristot, asenna Wide Field Camera 3, asenna uusi avaruudesta peräisin spektrografi Spectrgraph, korjaus elektroniikka aluksella ja antaa tilalle uloimman eristekerroksen. Tämän jälkeen työn Hubble pitäisi nähdä parantunut hänen toimivaltaansa havainnointi 10-70 kertaa. Hubble vietiin kiertoradalle Shuttle STS-31 24 huhtikuu 1990 ja on toiminut nyt 19 vuotta, jonka aikana hän esitti paljon kuvia pääsee tästä sivustosta.
Voit katsella elää käynnistää Shuttle kautta Internet TV-kanava NASA tällä sivulla.

Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: