NVidia, liikevaihto lähes puolittui


NVidia on ilmoittanut eilen, että se on tarkistettu alaspäin sen tuloarviot neljännellä neljänneksellä verotuksen 2009, joka päättyy ensi tammikuun 25. päivänä. NVidia odottaa liikevaihdon välillä 448,9 ja 538,6 miljoonaa dollaria. Falling välillä 40% ja 50% verrattuna 897,7 miljoonaa dollaria kolmannella verotuksen neljännes 2009.
NVidia ei ole ainoa teknologiayritys tuntea vaikutukset maailmanlaajuinen talouskriisi.
Joidenkin huhujen Sony olisi ilmoittaa tappioihin 1,1 miljardia dollari (noin € 836 miljoonaa), ensimmäinen tappio viime 14 vuotta. Sonyn osakkeet ovat menettäneet 9%, ja Sonyn markkina-arvo on laskenut 22 miljardia dollaria.
Äskettäin huhuttiin, että hän halusi Microsoftin seuraavan leikata 15 000 työpaikkaa.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä kommentti

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: