Britannia valmistelee ensimmäinen tehtävä Kuuhun

Britannia valmistelee hänen ensimmäinen tehtävänsä Kuuhun. Voit paljastaa Britannian Sunday Telegraph, että Britannian hallitus hyväksyy ensi kuussa tehtävän, joka sisältää käynnistää satelliitin kuuhun.
Missio, jonka nimi on Kuu Kevyt Sisätilat ja telealan Experiment (Moonlite) ja jonka kustannukset on arvioitu noin 100 miljoonaa puntaa (118 miljoonaa euroa), julkistetaan ensi kuussa Britannian ministeri tieteen ja käynnistää satelliitti tulisi tapahtua välillä 2012 ja 2014.
Satelliitti kun se tulee kuurata käynnistää mini-robotteja, jotka suoritetaan lasku kuun pinnalla eri paikoissa, sitten tunkeutua pinnan syvyys on noin kuusi jalkaa. Mini-robotti kerää tietoja seismistä toimintaa ja lämpötila enintään yhdeksi vuodeksi.
Päätarkoitus tehtävänä on tutkia syitä maanjäristysten kuuhun.

Ilmoitus tulee sen jälkeen British operaation, että Intia on lähettänyt ensimmäisen luotain Kuuhun. Operaatio tukee NASA, joka on jo ilmoittanut suunnitelmistaan ​​rakentaa palata kuuhun kanssa astronautit vuonna 2020.


Osake


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: