Nehalem tulossa marraskuun?

Jos missaa pikku tulo markkinoille uuden perheen Intel prosessorit, koodinimeltään Nehalem, joiden luovuttamista on määrä vuoden 2008 lopussa.
Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini vahvisti, että Intel on jo aloittanut toimitus prosessorit asiakkailleen. Joidenkin lähteiden mukaan keräämät TG Daily lanseeraamalla uuden cpu, jonka virallinen nimi on "Core i7", pidetään 17. marraskuuta.
On odotettavissa vapauttamaan kolme prosessoria, 2,66 GHz (Core i7-920), 2,93 GHz (Core i7-940) ja 3,2 GHz (Core i7-965XE).
Tärkeimpiä muutokset uuden Nehalem arkkitehtuuria, kun läsnä on putkilinjan dynamiikka, mahdollisuutta (mutta vain prosessorit joka julkaistiin vuonna 2009), että grafiikka ydin on integroitu suoraan CPU, myös kunkin fyysisen ydin on nähdään kaksi loogista ydintä.

Klo tämä sivulta löydät esityksen valmistelee Intelin uusia Nehalem arkkitehtuuriin. On tämä sivu esittelee mielenkiintoisen analyysin Nehalem arkkitehtuuri ja mahdollisia tulevia Intel arkkitehtuurit.


Jaa:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Jätä vastaus

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: