95% af virksomhederne har færre end 10 ansatte

Italien er et land med små (og mellemstore) virksomheder . Bekræftelse af en undersøgelse ISTAT i 2009, at 95% af de italienske virksomheder har færre end 10 ansatte (mikrovirksomheder) og beskæftiger 47% af den samlede beskæftigelse, og 65,2%, omkring 3 millioner virksomheder, har ikke ingen ansatte. De virksomheder, der opererer inden for industri og
tjenesteydelser er kun under 4,5 millioner og beskæftiger i alt ca 17.500 tusind mennesker.
ISTAT har fundet en stærk koncentration af arbejdstagere i fremstillingssektoren (23% af alt), i engros-og detailhandel (20%) og byggeri (11%).

To tredjedele af de involverede selskaber er individuelle og 25% af de beskæftigede, de øvrige selskaber (18% af tilfældene) at træffe den juridiske form af partnerskaber, aktieselskaber (17% af virksomhederne) og andelsselskaber (1, 1%).

Mellem 2008 og 2009, i en økonomisk krise antallet faldt med 1% og 2% af de virksomheder, dets besættelse. Industrien vil reducere alle fremstillings (-4,5% og -5,4% business beskæftigelse). Kun øger forsyningssektoren, virksomheder, der leverer el, gas, damp og aircondition (19,6% og +1% af de virksomheder, beskæftigelse) og virksomheder, der leverer vand, kloakering, affaldsbehandling og oprydning aktiviteter (3,6% både for virksomheder og beskæftigelse).
Den økonomiske krise har ramt hele Italien. I særdeleshed, mens den sydlige og nordøstlige tegner sig for mere end 60% af den nationale tilbagegang i forhold til erhvervslivet (-1,9% og -1,1% hhv), næsten to tredjedele af reduktionen af ​​medarbejdere er koncentreret i den nordlige (- 2,6% i det nordøstlige og -2,1% i nord-vest).


Share:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: