Oplev "manglende masse" af Universet

En elev af Aerospace Engineering, der arbejdede som praktikant med et legat fra Monash University i Melbourne, var Amelia Fraser-McKelvie, på 22 år, i stand til at finde den "forsvundne masse" af Universet.
Som forklaret af dets ordfører, Kevin Pimbblet, School of Physics

"Det var tænkt ud fra et teoretisk synspunkt, at universet ville være omkring det dobbelte af den masse, i forhold til hvad der blev observeret. Man mente, at det meste af denne manglende masse bør placeres i store kosmiske strukturer mellem grupper af galakser, der kaldes filamenter. Astrofysikere havde tænkt, at massen af lav densitet, men høj temperatur, omkring en million grader Celsius. Så i teorien burde have været observeret på X-ray bølgelængder Opdagelsen af Fraser-McKelvie har vist, at hypotese var korrekt "

Professor Pimbblet understregede, at søge efter den "manglende masse" har forskellige involverede forskere i årtier, mens Fraser-McKelvie i blot 90 dage var i stand til at identificere de filamenter undersøgte data, der tidligere er indsamlet af andre kolleger.


Share:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: