Energiforbrug, Kina overstiger USA

Kina er blevet den største forbruger af energi i verden overgår USA. Ifølge data fra Det Internationale Energiagentur (IEA), rapporteret af forskellige medieorganisationer , i 2009 Kina forbrugte 2,252 millioner tons olieækvivalenter , næsten 4% højere i USA, der har indtaget 2.170 millioner tons.

Ifølge Zhou Xi'an, direktør for General for National Energy Administration (NEA) Kinesisk, men de data, som IEA "er ikke særlig troværdig."

"Når IEA kom til Kina for at offentliggøre sin Energy Outlook for et par dage siden, har overvurderet energiforbrug og kulstofemissioner i Kina", "Vi synes, det er på grund af manglende viden om Kina, især den seneste udvikling i energibesparelser og vedvarende energi. "


Share:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: