Rangordningen af de mest værdifulde fodboldklubber Forbes

Udgivet den årlige ranking af Forbes Magazine på selskabets indrømmer, at er mere værd. Den et par dage siden oplyst ranking refererer til perioden fra juni 2008 til juni 2009. diagrammer igen ser Manchester United på førstepladsen med en anslået værdi på 1.835.000 dollars. I anden og tredje plads bekræftes Real Madrid, med en anslået værdi på 1.353.000 dollars, og Arsenal, med en anslået værdi på 1.181.000 dollars.
I fjerde sted Barcelona, ​​som i 2009 vandt Champions League, som har overhalet Bayern Monaco hensyn til rækkefølgen udbredt i 2009 . Den catalanske klub har en anslået værdi på 1.000 millioner dollars. En følge Bayern Monaco, med en anslået værdi på 990 millioner dollars, og Liverpool, som også sejler i rørte vande fra et økonomisk synspunkt, med en anslået værdi af 822 millioner dollars.
På syvendepladsen af ​​de første italienske selskaber, AC Milan, med en anslået værdi af 800 millioner dollars. Efter Juventus, med en anslået værdi af 656 millioner dollars.
Inter, der vandt sidste italienske mesterskaber, er det kun i tiendeplads efter Chelsea, og med en anslået værdi af 413 millioner dollars. Blandt top tyve på den sidste italienske selskab er Rom, med en anslået værdi på 308 millioner dollars.

Sammenlignet med klassifikationen udarbejdet sidste år, har overskredet Barcelona Bayern Monaco på fjerdepladsen, mistede Milan en position og dens anslåede værdi faldt med 190 millioner dollar, har Juventus vundet en position, har Inter vundet fire holdninger, har romaerne tabt to positioner.


Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: