BNP, ingen overhale Kina Japan

Den japanske økonomi er den næststørste økonomi i verden, i hvert fald for 2009. På trods af den japanske bruttonationalprodukt i 2009 er faldet med 5% var fortsat højere end i Kina. I 2009 stod den japanske nominelle BNP på 5075 millioner dollars, mens BNP i Kina er "stoppet" på 4.900 milliarder dollars.
Et gab på 175 milliarder dollars, der har gjort det muligt Japan at forblive verdens næststørste økonomi efter USA og foran Kina. Resultatet så dårligt for den japanske BNP skyldes sammenbruddet i første kvartal af 2009, i en krise. I de efterfølgende kvartaler, der selv var en svag vækst (BNP i fjerde kvartal steg med 1 .1% fra det foregående kvartal og med 4,6% i forhold til samme periode sidste år), hvilket stadig ikke er i stand til at forhindre den dårlige slutresultatet .


Del:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: