Sarah Palin og noter på hånden

Sarah Palin er snublet ind i en ny brøler. Tale ved en konvention af den såkaldte "Tea Party-bevægelsen" i Nashville, den tidligere guvernør i Alaska (nomineret som vicepræsident for præsidentvalget 2008 US) blev "fanget" af kameraerne, da han læse noterne, han havde skrevet på håndfladen af hånden.
Som en studerende, der stoler på sin lidt forberedelse, havde Palin skrevet på håndfladen af ​​de vigtigste spørgsmål, som vil have til at tale, "energi", "budgetnedskæringer", "skat", og endelig "Lift amerikanske ånder".
Men de mange kameraer til stede let have afsløret tilstedeværelsen af ​​skriften på hånden. Blandt andet under interviewet, Palin kiggede på håndfladen så åbenlys og har fastholdt en stabil hånd i et par sekunder, at nogen ville have bemærket dog, at han læste noget skrevet på håndfladen. Da det ikke var nok, har Palin ikke engang holdt min hånd "mærket" fast eller skjult i din hule hånd, men snarere har flyttet flere gange ved at åbne håndfladen lade kameraer til at skyde de ord, der blev markeret.
Ironisk nok, Palin i sin tale, han også kritiseret præsident Obama for hans udtalelser, fordi han havde brug for tilstedeværelsen af ​​et "Klokkeren" (en person fra bag kameraerne viser et skilt, hvorpå der er skrevet en tale, sætninger mv. at personen foran loven kamera).
Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: