Kina blev verdens største eksportør, efter at Tyskland

Kina blev det første land i verden eksportør overgår Tyskland. Henhold til oplysninger offentliggjort af Federal Office of Statistics i Wiesbaden Tyskland i de første 11 måneder af 2009 udgjorde den tyske eksport 734.600.000.000 €, svarende til 1050 milliarder dollar (eksport i november steg med 1% 0,6 i forhold til oktober).
Samtidig kinesiske eksport har i stedet nået 1070 milliarder dollars. Trods denne kinesiske eksport faldt med 16% i 2009 i forhold til året.
Fra 2003 indtil sidste år var Tyskland den første eksporterende land i verden. Rangordningen af eksporten i 2008 (baseret på data fra CIA World Factbook mener også, at Den Europæiske Union og sætte det i første omgang) så Tyskland i den første sted med en værdi af eksporten udgjorde 1498 millioner dollars. På andenpladsen i denne rangordning af sin eksport til Kina, med eksport til 1435 millioner dollars. For det tredje, USA, med eksport til 1277 millioner dollars. En følge Japan på fjerdepladsen med eksport til 746 milliarder dollars, Frankrig på femtepladsen med eksport til næsten 602 milliarder dollars, Italien i sjetteplads med eksport til næsten 547 milliarder dollars. Niende Britain med eksport til 466 milliarder dollars.


Del:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF

1 KommentarEfterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: