Google News for et gebyr, vil kun 5 artikler om dagen være fri

Google har besluttet at yde evnen til udgivere til at begrænse antallet af adgange, fri fra Google-tjenester (såsom Google News) til web-sider af deres aviser.

"Vi har besluttet at tillade udgivere til at begrænse antallet af adgange til fem gratis adgang til internettet bruger per dag," siger en embedsmand på den officielle Google-blog.

Google har udviklet programmet "Klik først på fri", hvor forlag, der deltager i dette program, vil gøre det muligt for Google spider at indeksere indholdet af deres sites og brugere kan se hele artiklen tilgængelig for Google News eller Google Search uden at skulle registrere eller abonnere på det sted, hvor du vil finde den artikel, du ønsker at læse ("den første klik er fri"). Hvis brugeren klikker på et link i denne artikel for at fortsætte med at gennemse webstedet for at betale udgiveren kan imidlertid opkræve et gebyr eller en brugerregistrering.
Ifølge Google programmet "Klik først på fri" er en fantastisk måde for udgivere at fremme deres indhold og for brugerne at styre en informationskilde, før de beslutter om de vil betale.
Google har opdateret programmet "Klik først på fri", så udgivere kan begrænse brugernes adgang til ikke mere end fem sider om dagen, uden behov for registrering eller tilmelding.


Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: