USA, 49 millioner sultne

Ifølge data fra det amerikanske Department of Agriculture, for 2008, gør 49 millioner amerikanere ikke har sikkerhed for at have nok mad. Dette tal er den værste siden 1995, og siden da det er begyndt at indsamle data om sult i landet.
De 14,5% af de amerikanske husholdninger har svært ved at købe mad, mens 11% "feeds så utilstrækkelig og uretfærdig." I 2007 var der 12 millioner børn, der lever i husstande, hvor på tidspunkter der var intet at spise. I 2008 steg dette tal til 17 mio.
Børn i en tilstand af underernæring er gået, i løbet af et år, fra 700.000 til 1 million.

Være selskabelig, Del!

Være selskabelig, Del!


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: