NASA lykkedes det "bombning" månen

NASA har meddelt, at det er perfekt lykkedes det "bombning" af månen. Den amerikanske rumfartsorganisation har lanceret en Centaur raket, som var placeret på rumfartøjet LCROSS (Lunar Crater Observation og Sensing Satellite) spil i juni fra Cape Canaveral, til månen, for at være præcis i Cabeus.
Raketten effekt med Månens overflade har produceret et krater og snavs genereret, som vil blive undersøgt af en sonde (som har flyttet omkring 4 minutter efter sammenstød) for at søge efter spor af vand.
Figuren nedenfor er taget fra denne side.Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: