Skatter, 7800 pr år for enhver italiensk

Ifølge en undersøgelse af CGIA Mestre vægten skat (lavet af kun skatter, gebyrer og afgifter) i næsten enhver italiensk er lig med 7800 euro, 7777 euro for at være præcis. Mens i Tyskland per indbygger nå 7052 euro og eurolandenes kun i Frankrig, skattetrykket er højere end i Italien, og lig med 8053 euro.
Forskellene er ikke slutter her, mens der i Frankrig for 8053 euro om året i skat til sociale udgifter per indbygger er lig med 10,494 euro, og Tyskland, sociale udgifter per indbygger når 8,972 euro om året i Italien sociale udgifter per indbygger når kun 7.749 om året. Eller om 2745 euro mindre i Frankrig og 1223 euro mindre i Tyskland.
Desuden, mens der i Frankrig balance mellem betalte skatter og sociale udgifter er positiv, og svarer til 2.441 euro pr indbygger, såvel som i Tyskland udgjorde 1.920 euro, i Italien er det negativt (dvs. betalte skatter er større end de er tilbage til borgerne i form af sociale udgifter), og svarer til 28 euro per indbygger.


Share:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: