Obama til at styre nettet

USA blev forelagt Senatet et lovforslag, der er alarmerende world wide web. Lovforslaget fastsætter, at i tilfælde af en national nødsituation til formanden for USA ville blive givet magt til at kontrollere internettet frakoble computeren fra det private netværk.
Det lovforslag udarbejdet af Jay Rockefeller, demokrat senator fra West Virginia, hedder det , at efter at formanden erklærede en "national undtagelsestilstand på forsiden af cybersikkerhed," er tilladt at "tage midlertidig kontrol" af computere "ikke-statslige" .
Også for indførelse af en certificeringsordning for "cybersikkerhed professionelle på," de vil forvalte de edb-systemer i den private sektor.


Del


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: