Supernova opdaget de fjerneste og ældste nogensinde fundet

Astronomer har identificeret den ældste og mest fjerntliggende supernova fundet indtil videre. Ifølge beregninger foretaget af astronomer er den stjerne, der eksploderede 10,7 milliarder år siden, omkring 3 milliarder år efter Big Bang, og 1500 millioner år før Supernova ældste fundet hidtil.
Den teknik, der anvendes til at lokalisere denne supernova kunne hjælpe med at identificere titusinder af andre gamle supernova.
Den placeret er en Supernova Supernova Type II ("type II" Supernova).


Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: