NASA, fandt film i high definition til landing på Månen

For næsten fyrre år siden landing på Månen (juli 20, har 1969) NASA fundet de originale bånd med optagelser, der dokumenterer den begivenhed. Båndene blev tabt næsten med det samme og har siden været i stand til at se denne begivenhed med kun ringe kvalitet billeder, som de synlige i videoen nedenfor
Blandt de andre film af så dårlig kvalitet, de havde givet anledning til sammensværgelse hypotese. Ifølge disse teorier, der var aldrig en måne landing, og de billeder, der blev påvist, at verden ville blive forvandlet til en filmoptagelse.
På det tidspunkt videosignalet fra Månen blev sendt til Parkes Observatory i Australien, hvor, sammen med andre vigtige data blev indspillet på magnetbånd. Efterfølgende filmene er blevet tilpasset og komprimeret, der skal sendes på TV
De bånd, som blev registreret i høj kvalitet billeder fra Månen er derefter mistet næsten øjeblikkeligt. For nylig, mens forskerne ledte efter andre data, bånd blev fundet i Perth, Australien. NASA havde bekræftet til Daily Express, at disse bånd indeholder video data for Apollo 11 landing.
Det menes, at disse high-definition-billeder kunne være offentlige for første gang i et par dage, når den falder det fyrretyvende årsdagen for landing på månen.Andel:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • Turn this article into a PDF!
Lignende Post:

Leave a Reply

: Alien:: Angel:: Angry:: Blink:: Blush:: Cheerful:: Cool:: CWY:: Devil:: Svimmel:: Ermm:: Ansigtet:: Getlost:: Biggrin:: Happy:: Hjerte:: At kysse:: Lol:: Ninja:: Pinch:: Pouty:: Sad:: Chokeret:: Sick:: Sidelæns:: Silly:: Sleeping:: Smile:: Tongue:: Unsure:: W00t:: Wassat:: Fløjt:: Wink:: Cry: