Lunar Reconnaissance Orbiter

Lanceret sidste 19. juni kl 17:32 lokal tid (22:32 italiensk tid) fra Cape Canaveral Atlas Centaur raket med to sonder rettet mod Månen.
Den første sonde, Lunar Reconnaissance Orbiter har held trådte Månens bane at 6:27 den 23. juni efter næsten 5 dages rejse.Den Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO), vil kredser i en højde af 50 km (31 miles) for omkring et år. Dets opgave vil være at indsamle primære oplysninger for udarbejdelsen af en fremtidig måneudforskning.
Især vil LRO finde interessante steder for landing, lokalisere potentielle ressourcer (med særlig vægt på muligheden for at detektere vand i form af is), at karakterisere de virkninger af langvarig udsættelse for stråling månen. Det vil også levere data, hvorfra man kan trække tre-dimensionelle kort over Månens overflade.
Blandt de redskaber til rådighed for LRO 's Lunar Reconnaissance Orbiter Camera (LROC), dette er side dedikeret til LROC og denne side vil blive medtaget billeder, opnået ved LROC.

Den anden sonde, Lunar Crater Observation og Sensing Rumfartøjer (LCROSS). LCROSS mission er at kigge efter spor af vand. Til dette formål vil sonden følge den anden fase af missil, der bragte hende i kredsløb, og vil gå ned på Månens overflade. Virkningen af ​​snavs og frembringe et hul i månestøv. Sonden vil analysere resterne og hullet i søgen efter vand. Styrtet af anden etape af missilet er planlagt til 9 Oktober 2009.

Være selskabelig, Del!

Være selskabelig, Del!

2 kommentarer

1
Onsdag, 17 Marts, 2010 - 18:45

[...] Lunar Reconnaissance Orbiter Launch på 19. juni kl 17:32 lokal tid (22:32 italiensk tid) fra Cape Canaveral Atlas Centaur raket med to sonder rettet mod Månen. Den første sonde, Lunar Reconnaissance Orbiter held trådte Månens bane at 6:27 den 23. juni efter næsten 5 dages rejse. Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) at kredse blog: Forskellige Notes | læs artiklen [...]

2
Tirsdag 1 juni, 2010 - 07:45

[...] Lunar Reconnaissance Orbiter Launch på 19. juni kl 17:32 lokal tid (22:32 italiensk tid) fra Cape Canaveral Atlas Centaur raket med to sonder rettet mod Månen. Den første sonde, Lunar Reconnaissance Orbiter held trådte Månens bane at 6:27 den 23. juni efter næsten 5 dages rejse. Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) at kredse blog: Forskellige Notes | læs artiklen [...]Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: