Her kommer PSP Go, den nye PlayStation Portable

Det blev officielt præsenteret i disse dage på E3 (Electronic Entertainment Expo) i Los Angeles, går den 2. juni til 4, den nye Sony PlayStation Portable, som vil blive kaldt PSP Go
Den nye PSP Go er lettere (108 gram, 43% mindre end den nuværende model) og mindre (3,8 tommer skærm i forhold til den nuværende 4,3-tommer modellen). Den 3,8 tommer skærm har en opløsning på 480 × 272 pixel, også støtte UMD (Universal Media Disc) vil blive erstattet med en 16 GB udvidelig flashhukommelse, vil den nye PSP Go har Bluetooth.
PSP Go bør sættes på salg i dette efterår (oktober / november).
Efter John Koller, direktør for hardware Marketing for Sony Computer Entertainment America interviewet af magasinet Qore på den nye PSP Go
Del


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: