Intel står over for en bøde fra EU-Kommissionen mega

Intel kan meget vel have leveret den næste dag en stor bøde fra Europa-Kommissionen for konkurrencebegrænsende adfærd. Som rapporteret af Financial Times, kan Europa-Kommissionen bøde Intel for misbrug af dominerende stilling på det ugentlige møde på onsdag.
Den Cupertino Virksomheden er anklaget for konkurrencebegrænsende praksis, såsom ydelse af rabatter til fabrikanter, at de havde forsinket eller aflyst præsentationen af systemer baseret på AMD-processorer, eller som betaling til en stor europæisk detailhandleren til ikke at uddele computere med AMD-processorer. Undersøgelsen af ​​Intel, som Europa-Kommissionen blev oprettet i 2000 efter AMD indgav en klage for illoyal konkurrence. Fire år senere, anmodede Kommissionen om oplysninger fra Intel, og i 2007 hun formaliseret sine anklager mod Intel.
Nu Intel står over for en straf, at nogle kan overstige den pålægges Microsoft i februar sidste år.
Teoretisk set kunne størrelsen af ​​en eventuel bøde op til 10% af virksomhedens omsætning, i tilfælde af Intel, som sidste år havde en omsætning på 37,6 milliarder dollars kan du få op til næsten 4 milliarder dollars. I virkeligheden, hvis du skulle komme til pålæggelse af sanktionen er meget sandsynligt, at omfanget er meget mindre end dette tal.


Share:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: