Japan, Nakagawa fratræder

Til sidst trådte han den japanske finansminister, Shoichi Nakagawa, midt i en ophedet diskussion derhjemme for den afsluttende pressekonference af G7 afholdt i Rom sidste lørdag.
Nakagawa pressekonference, hvor han havde optrådt beruset til japanske journalister til stede. Finansministeren havde forsvaret sig selv ved at hævde, at hans dårlige form, skyldtes ikke alkohol, men antagelsen af ​​visse lægemidler til behandling af almindelig forkølelse.

Være selskabelig, Del!

Være selskabelig, Del!


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: