Samsung begynder produktionen af GDDR5 hukommelse til 7 GHz

Samsung har annonceret , at det er begyndt masseproduktion af 50nm GDDR5-hukommelse. Designet til at understøtte en maksimal dataoverførselshastighed på 7.0Gbps (gigabit per sekund), Samsung GDDR5-hukommelse har en maksimal båndbredde på 224 GB / s til 448 GB / s, afhængigt af om der er en memory bus 256-bit eller 512-bit .
Den nye GDDR5-hukommelse vil arbejde med en spænding på 1,35 V, 20% mindre end 1,8 V, hvor de arbejdede GDDR4.
Samsung forventer, at GDDR5 erobre 20% af grafikhukommelse markedet i 2009.

Være selskabelig, Del!

Være selskabelig, Del!


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: