Kinas BNP overstiger værdien af Tyskland

Ifølge officielle statistiske revisioner sprede et par dage siden det nationale statistiske kontor Beijing BNP (bruttonationalprodukt) i Kina i 2007 beløb sig til 25.700 milliarder yuan, eller omkring $ 3500 milliarder.
Højere end BNP i Tyskland i 2007, hvilket svarer til 3,3 billioner dollars. På denne måde vil Kina fører til tredjepladsen i verdens BNP efter USA og Japan, og forud for Tyskland, Storbritannien, Frankrig og Italien. Langt er USA (BNP på 13.800 milliarder dollars i 2007) og Japan (BNP udgjorde 4.400 milliarder dollars i 2007).
Baseret på disse data, at BNP i Kina i 2007 steget med 13% i forhold til året før. Oprindeligt var den årlige vækst i BNP anslået 11,9%, derefter indstillet til 13% efter de revisioner af Det Statistiske Kontor.
Overhaling Kinas bekymringer, men det nominelle BNP, målt i BNP per capita (BNP divideret med hele befolkningen) Kina er stadig meget langt fra de andre industrilande.

Rangordningen for nominelle BNP (baseret på data fra Den Internationale Valutafond, Verdensbanken og CIA) er tilgængelig på denne side, ranking for BNP per capita er tilgængelig på denne side.
denne side af udviklingen i BNP i G7-landene er baseret på data fra Den Internationale Valutafond.
Et Denne side er tilgængelig for download den italienske Statistisk Årbog 2007 produceret af ISTAT.


Andel


Efterlad et svar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: