NASA forbereder mission til JupiterNASA har bebudet udarbejdelsen af en ny mission , de mission Juno (Juno), bor på Jupiter.
Lanceringen af ​​den satellit, som vil finde sted ved en Atlas raket fra Cape Canaveral i Florida, er planlagt til august 2011, og forventes at nå Jupiter i 2016.
Når du når satellitten vil bane Jupiter 32 gange rundt om jorden i en højde af cirka 4800 km for omkring et år.
Denne satellit vil være den første til at blive udstyret med solpaneler til energiproduktion, på en mission for at bo så langt væk fra Solen "Jupiter er placeret på mere end 644 millioner miles (400 millioner miles) fra Solen, fem gange Jordens-Sun afstand, er Juno er designet til at være særdeles effektive fra et energimæssigt synspunkt," sagde Scott Bolton, en af ​​forskerne Juno i spidsen for projektet. Satellitten vil bruge et kamera og ni videnskabelige instrumenter til at studere den skjulte verden under skyer af Jupiter. Disse værktøjer vil blive brugt til at undersøge eksistensen af ​​en kerne af klippe og is, den intense magnetfelt af planeten, med skyer af vand og ammoniak i atmosfæren og den aurora borealis.
Forståelse af dannelsen af ​​Jupiter er afgørende for at forstå de processer, der førte til udviklingen af ​​resten af ​​solsystemet.

Den Juno-mission vil være den anden af de nye grænser program fra NASA, missionen blev Pluto New Horizons-mission blev lanceret i januar 2006 forventes at ankomme på Plutos måne Charon i 2015. At forvalte mission vil være den Jet Propulsion Laboratory i Pasadena, Californien, vil Lockheed Martin bygge rumfartøjet. Den italienske rumagentur (ASI) vil bidrage til missionen med et infrarødt spektrometer, og en del af radioen videnskabelige eksperimenter.


Aktie:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Technorati
 • Diggita
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • HelloTxt
 • Ping.fm
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • Diigo
 • MySpace
 • Yahoo! Buzz
 • MisterWong
 • MSN Reporter
 • Upnews
 • Segnalo
 • Fai.Info
 • LinkedIn
 • Propeller
 • SphereIt
 • Netvibes
 • BlinkList
 • blogmarks
 • DZone
 • NewsVine
 • Reddit
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • BarraPunto
 • Blogosphere News
 • Sphinn
 • Netvouz
 • PDF


Efterlad en kommentar

:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: